Kategorier
Flyttstäd

Fördelar med flyttstäd

Anna ville göra så mycket som möjligt själv när hon skulle flytta. Allt för att spara pengar. Men snart insåg hon att det fanns fördelar med inhyrt flyttstäd.

Anna tyckte det var skönt att maken Anders skulle vara bortrest under några dagar. Han gjorde inte annat än att tjatade på att de skulle ta hjälp med än det ena än det andra. Men Anna som var ekonomiskt lagd såg alla de tillfällen då pengar kunde sparas för att senare användas till något annat.

Maken Anders tänkte tvärtom. Hans motto var, varför ska man slita ut sig om man inte behöver. Anna tyckte han tog i en smula för inte skulle hon slita ut sig med en flyttstädning. Fast ibland flörtade hon med idén att lämna bort städningen, men det skulle hon aldrig erkänna.

Flyttstäd i antågande

Dagarna innan flytten hade dottern blivit magsjuk och frågat om Anna inte kunde hjälpa henne med de tre barnen. Vilket hon givetvis gjorde. Men hon var inte ung längre och om kvällarna var hon väldigt sliten. På telefon hade maken återigen propagerat för flyttstäd och den här gången lät det som ljuv musik i hennes öron.

Dagen för flytten kom och alla saker hade åkt med flyttbilen till det nya huset. Anna hade åkt i förväg för att möta upp och visa dem var allt skulle stå. Anders var kvar för att släppa in städfirman som Anna till sist sagt ja till. Själv skulle hon njuta av sitt nya hem. Men först skulle kaffebryggaren fram så hon kunde få njuta av en kopp kaffe.

För att kunna få mer information besök hemsida: oneflyttstad.se