Om oss

Vi som skriver på den här sidan driver idag flera städföretag och är verksamma över hela Sverige. Vi vet dels hur städbranschen fungerar, men dels så vet vi även hur man ska städa. Det senare har en enkel förklaring: samtliga av oss har gjort resan och börjat som städare. Vi vet vilka knep som finns, vi vet hur man lägger upp jobbet för en mer effektiv städning och vi vet också vikten av rutiner. Den kunskapen ska vi förmedla vidare.

Vi vill förenkla för dig som läsare. De flesta har problem med städningen i sina hem. Man känner ångest och irritation, man drar sig för att öppna städskåpet och man har till slut extremt mycket jobb framför sig. Varför inte testa någonting nytt? Hur vore det att slå på en skön spellista, ta ett glas vin och städa under en torsdagskväll tillsammans med övriga i familjen? Det kan skapa en ganska trevlig kväll. Att många städar under lördagsmorgon skapar ett dåligt ingångsvärde där man riskerar att ge hela helgen en dålig start.

Drömmer du om hemstädning? Det är ingen slump att just den tjänsten visat sig vara mest populär då man ser till hur Rut-avdraget används. Vi uppmuntrar fler att prova på hemstädning i professionell regi, men vi gör det med en brasklapp i bakfickan: välj alltid rätt firma. Vi kommer att titta närmare på hur du ska tänka och vilka faktorer du ska grunda ditt val på. Hemstädning gör skillnad, men bara om du väljer rätt företag.

Vi kommer att skriva om allt som rör städning och ur alla tänkbara perspektiv. Välkommen!